Underbar fredag!

Jag har lite smått bråttom, så det här inlägget kanske inte blir så sammanhängande
.
Efter att varken Battlefield eller The Sims ville fungera imorse fick jag ett raseriutbrott och började städa istället. När jag var klar ringde syster från Kinnekulle (där pappa ska tävla i helgen) och sa att pappa hade glömt att ta med sig en kabel till husbilen. Eftersom jag hade tråkigt bestämde jag mig för att åka dit. Sagt och gjort, 10 minuter senare satt jag i bilen på väg dit.



Vädret var fint och humöret var på topp när jag körde dit.


Pappa

Väl framme hände inte så mycket. Jag lämnade kabeln till far samt några däck som jag hade med mig. Jag tittade även på när pappa tränade, jag åt korv, och jag skrattade med syster. Mysigt!


Syster och bilen


I bilen på väg hem

Vid tre var jag tvungen att åka hem, för jag har nämligen planer ikväll. Kl sex ska jag iväg och hämta tjejerna. Vi ska nämligen på bio i Göteborg ikväll, och jag är chaufför. Sex and the city 2 blir det, så jag har en känsla av att vi kommer ha sjukt kul.

Men nu måste jag säga en cool sak. Prinsen är på Kinnekulle och ska tävla i helgen. Prinsen liksom, coolt. Han har i och för sig varit med på tävlingar förr, men jag har inte varit med då. Jag tycker det är fränt.

Men men, nu måste jag kila. Jag kom nyss hem och jag måste göra mig iordning innan jag hämtar brudarna. Jag tror inte att de skulle uppskatta om jag luktar bil hela kvällen (höhö), så jag ska fräscha till mig lite.

Ha en bra kväll!
E

PS. EN VECKA KVAR TILL STUDENTEN!

Postat av: mar

Filmen var ju riktigt bra! Jag vill fan se den igen!! Hihi! =D Ses ikväll!!! =D

2010-05-29 @ 12:43:20
URL: http://mariaolausson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback