Yesterday, all my troubles seemed so far away

Jag orkade inte blogga igår, men nu är jag tillbaka igen. Igår hände inte så mycket, utan jag hade en härlig söndag bara. Jag körde Isabell till- och från jobbet, gick ut och gick med Tea i en timme och tittade på 3½ filmer (jag orkade inte se klart den sista). En slapp dag, med andra ord.



Filmerna jag såg var:
  • Himlen är oskyldigt blå - Den var riktigt bra, och Bill Skarsgård fortsätter att imponera.
  • The Amityville Horror Den var rätt bra, fast inte alls så läskig som jag trodde att den skulle vara. Ett plus är att Ryan Reynolds är med, för jävlar vilken grym kropp den människan har alltså!
  • Sanctum - Den var en liten besvikelse faktiskt. Den var bra, men jag trodde att den skulle vara bättre. Spännande var den dock, så det är ett plus.
  • Halva Mannen som kunde tala med hästar (jag såg precis klart den). - Den har jag sett många gånger förut, och den var lika bra som den alltid är. Jag älskar allt med den filmen, så det finns väl inget mer att säga. Grym hästfilm helt enkelt!

Under morgonen idag har jag varit på sjukgymnastik, och idag körde jag slut på mig själv. Först cyklade jag snabbt som en stolle när jag skulle dit, och därefter gick jag en galet snabb powerwalk på löpbandet i 10 minuter och brände 70 kalorier. Sedan blev det att pumpa benen i maskinerna, och så tränade jag massa balans också. Och så cykling hem efter det. Effektivt!

Nu ska jag ladda kroppen, för ikväll blir det stallet och hoppträning på Lady. Jag hoppas att det blir lite mer och högre hoppning än sist gång, för den lektionen var riktigt tråkig.
E

Postat av: L

http://linneapalmer.se

2011-04-11 @ 15:57:14
Postat av: greta

Himmel vilken fin header!!! Har du tagit fottot?

2011-04-11 @ 16:11:25
URL: http://gretalonnies.bloggplatsen.se
Postat av: Elin

SV: då ser du fel ;) men om du är så observant på att se vad jag gör med mina händer borde du klart och tydligt se hur svag och obalans han är i galoppen. Vilket leder till att hästen inte KAN gå i form. Så jag jobbar främst med att få han i balans i galoppen och efter det jobba han i form!



Kanske inte, men jag har mål i min ridning som jag vill nå! Inklusive att jag inte har skrivit alla anledningar till varför jag slutar i bloggen heller. :)

2011-04-11 @ 16:20:34
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: zteffy

Jo det var härligt faktiskt men idag var det så härligt sommarväder så drog till stadsparken! Bilder kommer ;*

Hur har din dag varit sötan? ;*

2011-04-11 @ 19:43:24
URL: http://zteffy.blogg.se/
Postat av: Lanja

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja - man får mer läsare på diren!



http://Lanjas.blogg.se Bloggade föresten om din blogg :)

2011-04-11 @ 19:47:03
URL: http://lanjas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback