Dagens tre dressyrpass

Idag har det blivit många ridpass - 3, närmare bestämt. Först red jag två lektionshästar, Nike och Zoey, och sedan red jag Damen.

Nike gick faktiskt suuuperfint idag. Jag red ju henne i måndags också, men då hittade jag inte riktigt hennes knappar, men det gjorde jag idag. Hon blev jättemjuk och fin i skritten och galoppen, men i traven tog det lite tid innan jag fick mjukat upp henne. Förhoppningsvis ska jag rida henne imorgon också, och då hoppas jag att jag kan nå henne på djupet i traven också. En riktigt mysig häst är hon iallafall. Trevlig och glad!



Zoey och jag

Zoey är också en trevlig häst, och det var första gången jag red henne idag. Jag har hört av många att hon är så fin att rida, och jag håller med - hon var jättefin. Dock rörde hon sig väldigt mycket, så det tog ett tag innan jag vande mig vid hennes rörelser, men när jag väl gjorde det så blev det riktigt bekvämt. Men ja, hon var riktigt härlig att rida; känslig, positiv och lagom pigg - toppen!

Efter att jag hade slutat jobba red jag Lady också, och det gick rätt dåligt. Hon var stel som en pinne och ville inte alls jobba i rätt form, så det var tråkigt. Dock tror jag att det tar lite tid innan hon har styrkan och sådant, men det tar ju sån tiiid. Ibland blir jag lite för ivirig, men då får jag försöka tänka på vilka framsteg hon ändå har gjort - det är lätt att glömma bort dem.

Imorgon blir det ännu ett ridpass på Lady, och så kanske evetuellt någon/några lektionshästar.
E

Postat av: Emelie

Åh! Jag är lite småkär i skäckar

2011-08-10 @ 23:12:27
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: kristina

Men gud vilken fin häst! Helt otroligt verkligen! :]

2011-08-18 @ 21:38:46
URL: http://kristinabackman.blogg.se/
Postat av: Lisa - Dressyrfokus.blogg.se

Aj aj så läcker häst på bilderna! :)

2011-08-19 @ 11:58:43
URL: http://dressyrfokus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback