And I'm back in the game!


Lilla Lady

Ont i huvudet!

Det känns som att jag har fått en redig baksmälla efter all morfin jag har tagit. Eller å andra sidan har det känts som att jag har haft en galen baksmälla sen operationen, men det har jag ju inte, haha.

Det gick iallafall jättebra på sjukgymnastiken. Min sjukgymnast undersökte foten, och sedan gick vi igenom mitt träningsschema. Hon tyckte att foten hade blivit jättemycket bättre sen sist, så det var kul.

Sen jag kom hem har jag har tittat på Buffy the Vampire Slayer, och nu är jag klar med säsong 2. Jag kommer inte ihåg så mycket att av säsong 3, så det ska bli intressant att se vad den handlar om.

Men men, nu ska jag nog ta och vila lite till, för imorgon ska åka till stallet och rida Lady. Elle ja, det beror på hur ont jag har i foten, men det ska nog gå bra. Kul!
E

Postat av: Anonym

http://www.tradera.com/NY-KAMERA-SAMSUNG-PL100--auktion_301758_128659724

2011-02-28 @ 16:55:26
Postat av: Helene

Va skönt att det går framåt !!

Ha en fin tisdag.

Kram Helene.

2011-03-01 @ 08:54:35
URL: http://helenesdagbok.blogg.se/
Postat av: ~ Emma W

Asfin blogg. :D

Älskar din header ! :)

2011-03-01 @ 10:47:25
URL: http://snygghest.blogg.se/
Postat av: Matildaz

Buffy är bra :)

2011-03-01 @ 11:54:54
URL: http://matildaz.blogg.se/
Postat av: Dennis Hansen

Härligt att höra att din fot är bra. Tråkigt bara att du var tvungen att göra en andra operation. Hoppas att det går bra med sjukgymnastiken framöver och att du blir fullt återställd.

Jag bröt själv min talus och fick foten ur led i en bergsklättrings-olycka nyligen(bagatell skada jämfört med din)och fann din blogg när jag sökte information.

Tack så mycket för att du delar med dig av din svåra upplevelse, det känns mycket hoppingivande att läsa att du nu kan gå och har en positiv attityd. Helvete vad ont du måste haft....maximal respekt till dig för att du tog dig igenom det och är tillbaka på hästryggen. Lycka till i framtiden. Mvh D

2011-06-25 @ 23:40:34
Postat av: Emma

Dennis Hansen: jag vet inte hur detaljerat du har läst, men jag kommer tyvärr aldrig bli helt återställd. lite synd, men det kunde ju ha gått betydligt mycket sämre, så jag ska vara glad ändå. att jag bröt båda talus i båda fötterna var väl lite väl mycket otur tycker jag dock. det hade räckt med en. ;)



vad roligt att läsa att någon uppskattar det jag har skrivit. ibland känns det bara som att jag sitter och skriver massa onödig skit som ingen aldrig kommer ta åt sig av, men såna kommentarer som din får mig att vilja fortsätta att uppdatera om min skada.



lycka till med din återhämtning och läkning. jag håller tummarna att frakturen läker, och att du sedan blir helt återställd. det är ingen rolig skada du har åkt på.

kram emma

2011-06-28 @ 21:48:06
URL: http://emmasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback