Dagens ridpass - hoppträning

Alla hinder är ca 60-70cm höga

 

Kvällens hoppträning gick jättebra. Det känns superkul att avsluta med ett bra ridpass, för då har man ju en positiv känsla när man kommer tillbaka. Jag ska ju opereras om en vecka, så då blir det ett upphåll från ridningen ett tag.

 

Idag hoppade vi bana med pyttesmå hinder. Det vi fokuserade på mest var att ha en jämn rytm, vilket är jätteviktigt. Vi var till och med tvungna att räkna varenda galoppsprång högt, så att alla hörde. Haha, fast det var jättebra, för då blev man verkligen fokuserad. Och det gick som sagt kanonbra, och Tim var jättefin. Redan under uppvärmningen var han jättemjuk och fin. Fina häst!

 

Nu blir det nog ingen hoppning på ett tag, om jag inte skuttar lite med Lady så att säga. Jag ska ha henne imorgon och på fredag, men jag har inte bestämt vad jag ska göra än. Jag tror det blir uteritt imorgon dock, och så kanske jag hoppar lite på fredag. Jag får se.

E


Postat av: MADDES

Hej!

Hoppas allt är bra med dig. Jag kikar in och tipsar om att jag nu har en tävling i bloggen där du kan vinna ett par läckra örhängen. Du kommer direkt till tävlingen genom att klicka på länken: http://maddisenj.blogg.se/2011/february/tavling-1.html



Om du inte vill ha sån här reklam ber jag om ursäkt!

2011-02-16 @ 21:11:26
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Petra

hoppas du har haft en bra dag

2011-02-16 @ 21:33:23
URL: http://petrasjogren.blogg.se/
Postat av: Anonym

ha en trevlig kväll :)



http://bbarahelena.bloggsida.se

2011-02-16 @ 21:34:13
URL: http://bbarahelena.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback