It's like an angel came by, and took me to heaven


Syster och Marilyn

Igår var jag i Göteborg typ hela dagen. Vi (Sara, syster och jag) kom dit strax innan kl 14, och då träffade vi systers kompis Marilyn Moss, en australiensk tjej som hon har träffat genom The Krisbians. Hon var riktigt trevlig och rolig, så vi var med henne i några timmar innan hon skulle åka igen. Kulkul! Sara och jag gick dock runt och shoppade lite själv ett tag, och då hittade vi lite smink och solbrillor och sånt kul. Men ja, det var en himla bra dag, som avslutades med italiensk mat, upphämtning av Isabell och en bilresa hem till Trollhättan och sedan vidare till Hjärtum. Bra dag!

Idag ska jag köra hem syster till Trollhättan, och sedan ska jag till stallet och rida Lady (om jag får tag på henne så att säga. Hon har tydligen varit lite grinig). Jag funderar på om jag ska rida med sadel idag, för det har jag inte gjort på ett bra tal. Ja, det tål att tänkas på.
E

Postat av: Matilda

SV; Är hackamore bra? Red du med det länge? :)



Yes, bara grimma. (repgrimma) Eftersom jag tränade NH så var det steget innan halsringen liksom. Jag tränade på att stanna och styra med minimala hjälper och det trivdes hon jättebra med. Det var faschinerande att genom att bara höja handen någon centimeter och använda kroppsspråket så stannade hon. Jätteskoj och det skiljer sig så kraftigt från den "klassiska ridningen", det är fantastiskt. :D

2011-07-24 @ 16:07:39
URL: http://svhalvblod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback