Några fullspäckade dagar

 

I onsdags åkte bror och jag ut till Rönnäng för att hälsa på kusinerna. De har sin sommarstuga där nämligen, så då passade vi på att åka dit nu när vi båda har semester. Vädret var superfint, så vi åkte ut med deras motorbåt. Vi åkte ut till någon ö, la till och gick i land (i Tea's fall: blev lyft som en handväska (hon hade på sig en flytväst, HAHAHAHA)). PÅ ön blev det sol och vad i några timmar innan vi hoppade på båten och begav oss till Skärhamn där vi köpte glass, och sedan åkte vi runt lite på havet innan vi åkte tillbaka till deras hamn igen. Jag måste säga att det där med båtar är lite smått terapi alltså. Himla avslappnande, och en himla bra dag!

 

Igår åkte Vickan och jag till Liseberg (vi kom dock fram efter många om och men), där vi var hela eftermiddagen och kvällen. Vi åkte massor, käkade got mat och hade allmänt trevligt. Och ja, jag åkte Atmosfear, och den var riktigt go. Sjukt läskig när man åkte upp i tornet, men själva fallet gick rätt snabbt. Gasten gick jag också, och den är ju alltid lika läskig, haha. Fast jag är ju rätt lättskrämd också. Buhu.

 

Iallafall så hade jag inte varit på Liseberg sen sommaren 2008 innan igår, så det var himla kul att åka dit faktiskt. Måste göras om!

E


Postat av: Sandra

Jag vill också åka båt och bada i havet :((



Jag är här, fast inte på bloggen.. har inget att blogga om längre, så jag tumblar mest.. :P

2011-07-22 @ 22:45:25
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback