Dagens ridpass - hoppträning


Molly och jag på hopptävling, 23 november 2008

God kväll!
Idag har jag varit sjukt seg, och som tur var var det inte så mycket på jobbet idag. Det var en del att göra på morgonen/förmiddagen, men sedan blev det lite lugnare. Skönt! Jag fick därför vilat en del idag, vilket innebär att jag inte har haft riktigt lika ont i foten, och det är grymt skönt.

Nästar direkt efter jobbet var det dags för hoppträning, och jag hade Molly som vanligt. Idag fick vi rida fram helt självständigt innan vi började hoppa (i vanliga fall brukar vi jobba gemensamt ett litet tag efter framridningen), och sedan började vi hoppa. Idag blev det banhoppning, vilket var jättekul. Hindrerna var 90cm-1m, och det gick rätt bra. Första gången gick dock Molly i undertempo, så där blev det lite ryckigt, men andra rundan gick mycket bättre. Jag fick rida för kung och fosterland dock, så jag var helt slut när jag hade hoppat sista gången, haha. Men men, det är bra träning.

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag jobbar kväll imorgon, men jag ska till stallet och rida Lady innan jag börjar, så det blir ingen jättelång sovmorgon.
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback