Dagens ridpass - longering


20 oktober 2011

Idag har jag varit i stallet och motionerat lilla Lady. Det blev longering för hennes del idag, och det gick jättebra. Dock var hon otroligt pigg, så i galoppen blev det en hel del köra-gasen-i-botten, karatesparkar och bocksprång. Jag filmade en del, så jag hoppas det kom med på filmen. Smarta jag glömde nämligen kameran i stallet, så ni får se den filmen imorgon istället.

När jag hade hade longerat klart henne så släppte jag henne i ridhuset ett bra tag. Först gjorde hon det hon alltid gör - rullar sig, men sedan drog hon järnet hur länge som helst, så hon hade nog en del överskottsenergi.

Innan longeringen var hon förövrigt hur jävla sur som helst, men när jag stod och grejade med henne efter så var hon världens snällaste häst. Det är lite knepigt med henne faktiskt - innan man rider (eller vad man nu gör) är hon oftast skitsur, men efter ridningen är hon världens ängel. Manen och svansen är hon dock alltid överlycklig när borstar, så jag antar att hon tycker det är skönt.

Imorgon vet jag inte riktigt vad hon ska få göra. Kanske longering, kanske uteritt, kanske dressyr, kanske hoppning - jag vet inte riktigt, det får jag se imorgon.
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback