Det nalkas hopptävling

Sist jag hoppade 90cm på träningstävling. Hade lektionshästen Tim, och det var på Ängens Gård.


Godmorgon!
Idag är det dags för träningstävling på ridskolan. Ska ju hoppa Lady och Lillan, och det ska bli riktigt skoj. Lady ska debutera 80cm, vilket blir spännande. Det kan dock hända att vi ska hoppa vattenmatta, så jag vet i tusan hur det kommer gå i så fall. Jag har aldrig hoppat det med Lady, så jag tror inte hon har gjort det förr - läskigt! Som tur är hoppar jag 70cm innan, så då kan hon få vänja sig lite innan 80cm iallafall.

På Lillan ska jag hoppa 90cm, och det ska bli riktigt kul. Härligt att få hoppa liiite högre på en säker häst faktiskt, för det har jag inte gjort på ett tag. Dock kan hon bli lite het vid hoppning (speciellt vid tävlingar), så jag får nog vara extra bestämd med halvhalterna. Meen, det ska nog gå bra.

Är lite nervös för att det kommer bli lite tajt med tiden dock.. Men Tina hjälper till att skritta av Lady, och sedan får jag hjälp med framskrittningen av Lillan. Dock är det typ bara 3 pers efter mig i 80cm, och inga anmälda i 90cm, så det blir streeess! I värsta fall får jag be henne att rida fram Lillan lite också, för då kan jag ju börja hoppa nästan direkt. Men men, får se hur det blir.

Återkommer iallafall med filmer när jag kommit hem. Tävlingen börjar kl 14, så jag har nog hoppat alla vid 16-tiden.. Men någon gång under kvällen dyker nog filmerna upp.. Innan dess dyker det upp ett filmtips här på bloggen - en film som fick 5 av 5 i betyg av mig faktiskt. Spännande va?! Haha..

Men nu måste jag kila. Ha en bra dag hörrni!
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback