Dagens "ridpass" - longering

 
Lady var inte sig själv idag. Hon kändes jättetrött och konstig, och när jag longerade henne såg hon inte fräsch ut. Hon haltade inget vad jag kunde se, men hon släpade bakbenen något i skritt och trav. Speciellt höger bak och i högervarvet - mycket underligt.
 
I högervarvet ville hon inte fatta galopp, och när hon väl fattade galopp blev det fel, eller så blev det korsgalopp efter ett tag (hon bytte då med bakbenen), eller så tvärstannade hon och vägrade gå. När jag försökte få igång henne sen så stegrade hon sig ganska högt en gång, så jag vet inte om hon hade ont eller något. Träningsvärk är en möjligthet, men jag vet inte.
 
Jag slutade såklart longera när hon var så konstig, så fick hon gå in och vila i boxen istället. Imorgon kommer hon som sagt in från betet, och det ska ju bli underbart. Imorgon ska jag förresten tävla Lillan igen, men bara en klubbhoppning på ridskolan. Ska hoppa 90cm + 1m, och det känns riktigt bra. Men syster följer med och hjälper till + filmar, så det kommer upp film från det imorgon eftermiddag. Tävlingarna börjar inte förrän kl 14 så.
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback