Dagens två ridpass

Lady - uteritt
Lady fick sig en uteritt på dryga timmen, och jag red med J och Arom. Red en runda som heter Silverstoplen, som jag inte har ridit på ett år, och då red jag sist i en ponnygrupp, så jag hade ju noll koll på vägen. Dock hittade jag utan den minsta tvekan, så jag måste ju ha hyfsat bra lokalsinne ändå?!
 
Iallafall, vi red på i alla gångarter, och hoppade även en vägsugga som stod mitt i vägen. Den var dock lite läskig, för först tvärstannade hon några meter innan. Men sedan red jag an igen, och då hoppade hon utan problem.
 
 
Lillan - hoppträning
Sedan var det ju dags för hoppträning på Lillan, och det gick väl helt okej. Övningarna kändes ganska lätta faktiskt, eller så var det Lillan som var extra lydig - ja vet inte. Vi började iallafall med den röda linjen, och där skulle vi variera mellan att ha 4 och 5 galoppsprång. Det gick riktigt bra, och jag tror vi fick rätt varje gång. Sedan hoppade vi den blåa linjen, och det gick också bra.
 
Efter det hoppade vi den gula linjen, och det gick också fint har jag för mig. Därefter skulle vi hoppa den gröna lilla banan, och den kändes helt okej. Dock red jag för passivt mot 90:oxern, så där kom vi fel, och då lät jag henne (konstigt nog) avgöra själv vad hon skulle göra, och då hoppade av lite stort, och då var jag inte riktigt med. Vi kom bra på sista hindret iallafall, så det löste sig. Jag fick ta den sista linjen en gång till, och då satt avstånden bättre. Men Lillan är en klippa som alltid ställer upp alltså, så otroligt mysig häst. ♥
 
Det är härligt att träningarna är igång igen tycker jag, för det är ju så himla kul att hoppa. Dock hade jag gärna hoppat högre idag, för jag tycker det var lite väl lågt, haha. Men men, det är väl bra att hoppa lågt ibland också.
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback