Ihopsläpp: Lady och Panhos

 
Lady har gått i en egen liten hage nu i en vecka, och Panhos har typ bara stått inne då de har varit rädda att han ska ha varit allergisk mot solljus. Men nu är allt okej igen, och vi kunde släppa ihop dem. Vi valde att släppa dem i ena paddocken, i och med att de säkert ville bralla, och det gjorde dem. Lady hoppade runt och fjantade sig medan Panhos följde efter, haha. Men de verkde jätteglada, för när de hade sprunigt klart så stod de och betade typ på varandra - sötingarna!
E

Postat av: FIA - TEAM EQUIPE

Pratade lite snabbt med Mariette idag om Panhos allergi grej (hon var borta hos oss och kollade hagarna) och det låter ju helt galet att han var allergisk mot solljus? Vet du hur misstankarna mot just det kom? Hur kunde de avfärda det? För veterinären hade väl tagit prover och avfärdat? Vilken mardröm att ha en häst som är allergisk mot SOL, så det var verkligen tur att det inte var just det iallfall...!

// FIA - TEAM EQUIPE
www.teamequipe.blogg.se

Svar: de trodde att han hade ätit någon giftig växt som gör att hästarna bli överkänsliga mot solljus. men som tur var hade han inte ätit den, och därmed inte blivit känlig mot solljus, vilket är helt fantastiskt. :) de hade tagit massa prover och kollat om han nu hade fått i sig den där växten, och därmed blivit allergisk. kommer inte ihåg vad varken växten eller "sjukdomen" hette dock. ;)
Emma

2012-08-14 @ 23:19:27
URL: http://www.teamequipe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback