Dagens ridpass - uteritt


Lady och jag, december 2010 - lite smått mer snö då än nu

Idag blev det många kalla timmar i stallet. Fast jag fick upp värmen när vi började mocka, så det var asskönt. Efter jobbet mockade jag åt Lady, och sedan blev det, hör och häpna, en uteritt. En av årets kallaste dagar och jag väljer att rida ut - är jag knäpp eller?! Haha, nädå. Det var runt -10 °C imorse, och när jag red ut var det nog några grader varmare - så såå himla kallt var det ju inte.

Det blev iallafall väldigt mycket skritt på uteritten. Underlaget är ju inte det bästa, så det blev nog bara 100m trav. Men jag älskar att bara skritta ut - tycker det är jättemysigt. Jag red ju ganska hårt igår, och imorgon är det hoppträning, så jag kände att ett lugnare pass skulle passa finfint. Lady verkade nöjd ändå, så det är bra.

Håll nu tummarna för att hon inte är halt imorgon. Det har hon ju varit de senaste gångerna innan hoppträningarna, och det är ju lagom roande..
E

Postat av: Erica

Åhh känns såå rätt att hon såldes till Brätte. Ska prata med dem och se så att jag får första tjing, vill ha henne hemma hos mig hennes sista år.



Saknar henne som tusan och ska försöka komma upp, men är en bit att åka. Var uppe i somras och då var hon sig själv tanten ;)

2012-01-31 @ 19:27:56
URL: http://gkriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback