Filmtips: action, adventure, drama

 
Snow White and the Huntsman
Jag såg den här filmen på bio, vilket jag tycker är en fördel för filmens betyg då det är en helt annan känsla att se en film på en bioduk, eller hemma. Men jag tyckte iallafall den var jättebra, och rolig att se på bio.
 
Jag gillar att man känner igen mycket från Snövit-sagan man är uppvuxen med, och jag tycker de får in bra med detaljer. Dock kan jag tycka att filmen är aningen lång, och vissa scener känns nästan onödiga. Så om de hade lagt mer energi på att utveckla de mer intressanta scenerna, istället för att filma Kristen Stewart i hundra olika vinklar när de galopperar på stranden, så hade jag varit mer nöjd.
 
Men som sagt, det var en bra och sevärd film, som jag säkerligen kommer se fler gånger.
 
Handling: Den onda drottningen Ravenna lyckas ta över England, men upptäcker en dag att hon inte längre är den vackaraste utav dem alla, utan det är hennes styvdotter Snövit, som har tagit hennes plats. Avundsjukan tar övertag på drottningen, och får reda på att om hon ger spegeln Snövits hjärta, så ska spegeln ge drottningen evigt liv. Drottningen beordrar dödandet av Snövit, men Snövit lyckas rymma in i Den mörka skogen. Drottningen skickar ut jägare i hopp om att hitta henne, men det är svårare än hon först trodde, och snart gör hon allt för att få sin styvdotter dödad.
 
Betyg: 3,5 av 5
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback