Två bilder från Mallorca




Längtar tillbaka till Mallorca. Himla fin ö det där alltså, och jag skulle verkligen vilja åka dit ännu en gång. Det är jag på första bilden, och på andra bilden står bror och jag på händer. Håller såklart på att tappa balansen när kortet tas, så det var ju lite synd.
E

Postat av: Emma

sv: Dels för att jag har väldigt breda axlar och på det stora bröst och kort rygg, så när jag kör skjorta blir det killskjortor all the way liksom ;)



Min olycka kom sig när jag skulle visa upp en häst till försäljning, (en häst som vi nu tyvärr fått avliva...) Jag hade köpare på gården och skulle longera, rida och visa honom för hand. Allt gick bra tills jag skulle rida. Hann halva paddocken tills han sticker med mig, då kan du tänka dig att hästen är 186 i mkh, så det är ganska mycket kraft som drar igång. Och han galopperar och drar en bockning och ett luftsprång direkt efter, vilket resulterar i att efter bocksprånget landar jag på bakvalvet med halva rumpa, och halva utanför och sedan flyger av och landar på höger axel/sida ner på marken. Var vaken hela tiden och slog mig inte så fördärvat vad jag kände då, men kunde inte resa mig, och blev ju ambulans och slutade med korsett & nackkrage i 10v, (blev av med den i onsdags! <3) och 7.e bröstkotan som sprack och blev en förskjutning i så den sitter snett, och kommer troligtvis alltid att göra..



Enligt din blogg har du också varit med om en olycka?

2012-06-01 @ 21:36:02
URL: http://sigurdochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback