Dagens ridpass - dressyr, barbacka


Hur mysigt ser inte det där ut?!

Den här dagen känns jättelång tycker jag, som att den aldrig tar slut. Idag har jag iallafall jobbat i några timmar, och sedan jag jag dressyr på Lady, barbacka. Hon var inte alls trevlig i början utan hängde sig i handen och gick på bogarna, så jag fick jobba jättemycket med att hon skulle vara aktiverad i bakkärran och bära sig själv. Det gick riktigt bra, for hon blev supertrevlig efter ett tag. Galoppen blev tan större krav, utan jag ville bara få henne i ett lugnt tempo, och det lyckades jag med. Allt som allt var det ett helt okej ridpass, inte mitt sämsta och inte mitt bästa.

Imorgon är det dags för hoppträning igen, och jag är supertaggad. Jag har inte varit med nu på 1½ månad eftersom det var inställt en gång, och andra gången var jag sjuk. Men nu är vi tillbaka, och det ska bli skitkul. Får hoppas att Lady är taggad bara, men det är hon nog. Sist vi hoppade så brallade hon ju som tusan i början, haha.

Hoppträningen är inte förrän på kvällen, så jag funderar på om jag ska åka ut under dagen och mocka och sånt, så är det klart sen. Får se hur pigg jag är, och hur bra vädret är. Är nämligen vovvevakt imorgon igen, och jag vill inte komma hem med en svart hund (hon är vit egentligen).
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback