Dagens ridpass - hoppning (film)

 

Lady var en jävla bitch idag. Hon var skitsur, otålig och inte alls på humör. Vet inte om det berodde på blåsten, för hon brukar bli lite extra galen då, haha. Idag blev det iallafall hoppning, och under tiden jag byggde hinderna fick Lady lunka runt i ridhuset. Jag tänkte att om hon ville springa av sig så kunde hon ju göra det, men hon gick mest runt och kollade läget.

När jag sedan hade borstat, sadlat och hoppat upp så insåg jag att hon kanske hade behövt springa av sig några varv, för hon var suuuperpigg. Det gick liksom inte att jobba med henne. Så jag travade fram i ett raskt tempo i låg form, och sedan fick hon galoppera några varv i vardera galopp. Efter det blev hon mycket lugnare, så det var skönt.

Jag filmade iallafall lite när jag hoppade, och som ni ser så var hon jätteredig. Efter första språnget över sockerbitshindret brallade hon runt halva ridhuset, haha. Hon tyckte väl det var kul, busen. Men ni ser ju vad vi gör, och både oxern och sockerbiten ligger på 70cm i slutet.
E

Postat av: karolinajonsson

Kika in och se om just DU vann sminkkitet :D Om inte, håll utkik efter nästa tävling!

http://jonssonsfoton.blogg.se/2012/march/vinnaren-av-sminkkitet.html#comment

2012-03-08 @ 19:47:56
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback