Dagens ridpass - hoppträning



Lady var himla duktig idag, för hon ställde upp i alla lägen. Jag däremot, red riktigt dåligt. Jag la henne ofta för stort på hindrena, hittade inget bra flyt och tog för mycket i henne. Vet inte varför det blev fel idag, men ibland är det väl så antar jag.

Lady var riktigt trevlig iallafall, aningen trött bara, men lydig och så. Fick beröm av en de andra tjejerna som tyckte att vi hade gjort stora framsteg sen i höstas, och det håller jag verkligen med om. Kul att folk lägger märke till det.

Nu kommer jag inte träffa Lady på jättelänge, för på lördag åker ju jag till Mallorca och är borta i en vecka. Egentligen skulle jag ha henne imorgon också, men allt krockade, så Tina får ta henne istället. Imorgon ska jag nämligen åka till djursjukhuset med min lilla kanin, för hon mår inte bra. Hon är konstig i ena bakbenet, och så har hon blivit smalare. Dessutom är hon väldigt slö, och det har hon aldrig varit innan - konstigt. Så vi ska kolla upp henne, så att man kan se om något är fel. Hoppas inte dock, för om hon måste avlivas så går jag sönder. Min lilla älskling!
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback