UTMANING - 11 frågor



Jag blev utmanad av Micaela.


- Har du blivit utmanad så ska du svara på de 11 frågor din utmanare gett dig och posta på din blogg!
- Välj sedan 11 nya att utmana och länka i ditt inlägg.
- Hitta på 11 nya frågor till dem!



1. Bästa film någonsin genom tiderna och varför?
Oj, så himla svårt! Alltså jag ser ju på väldigt mycket filmer, så det är ju jättesvårt att bara välja en - men jag får nog säga Titanic faktiskt. Den är ju så otroligt bra gjord, gripande, spännande, rolig - den har allt. Dessutom är det ju en del av historian, alltså det har hänt på riktigt, och det tycker jag gör det hela ännu bättre.

2. Vem var din första kändis crush? Och vem har du crush på nu? Har du nånsin haft en sexfantasi om din då- och nutidens crush (säg bara ja eller nej, det räcker)?
Jadu, min första kändiscrush var nog Aaron Carter - minns ni honom, den där söta lilla killen som sjöng I want candy?! Ingen sexfantasi om honom nej, jag var ju bara barnet när jag gillade honom, haha.
Min nutida crush, hm, finns ju många fagra människor. Har nog inget speciellt kändiscrush just nu, men den senaste var nog Andreas Wijk - räknas han, haha? Och angående fantasin - OHJA!

3. Tror du på det övernaturliga, själsfränder, öde och slump? Varför/varför inte?
Tror inte på det övernaturliga, inga aliens och spöken och så. Men jag tror på ödet, för jag tror att det finns en mening till allt. Om jag tror på självfränder har jag lite svårt att ta ställning till, för jag har lite av ett dubbelmoral där. Tror självklart man kan leva med någon hela livet ut, men tror inte att det bara finns en själsfrände, utan det finns nog en hel hög - det gäller bara att hitta den som passar bäst.

4. Har du upplevt något som du aldrig någonsin vill uppleva igen?
Jag skulle vara lycklig om jag kunde slippa något mer trauma i mitt liv - att bryta fötterna en gång räcker så det blir över. Sedan vill jag självklart aldrig någonsin mer vara med om att ännu en kompis dör, för det är förjävla jobbigt.

5. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför/varför inte?
Utan tvekan! Kärlek för mig är när det har funnits något från allra första början, och att det sedan växer sig ännu större. Känner man inget från första början så kommer det aldrig göra det heller. Det finns väl självklart undantag, men i grund och botten så tror jag främst på första känslan.

6. Berätta om din bästa vän eller ditt första husdjur.
Mitt första husdjur var en silverhaj som hette Blixten - haha. Vet inte om det räknas dock, men det tycker jag allt. Vi har inte haft pälsdjur eller så under min uppväxt i och med att båda min syskon + pappa är allergiska.

7. Vilken kändis vill du byta garderob med och varför?
Får nog säga Kenza här, om jag kunde få allt i min storlek. Hon har ju så sjukt mycket kläder, och jag älskar hennes stil!

8. Om du är en regissör och ska skapa en ny tvserie, vad skulle den handla om? Och vilka skådespelare ska du anställa till vilken roll i din nya tvserie?
Jag hade nog i så fall valt att göra en serie utan övernaturliga fenomen. Tror nämligen det kan vara svårt att veta hur långt man kan gå i sådana serier, samtidigt som att det kan gå jävla bra om man träffar rätt. Om det av någon anledning hade blivit en sådan serie så hade jag hållt mig till EN grej; bara vampyrer, bara demoner, bara häxor - ni fattar. Tror att det är enkelt att övergöra vissa grejer annars. Se bara på The Vampire Diaries; jag älskar dock den serien, men vissa saker är ju bara för mycket, och ibland kan jag känna att allt borde lugna ner sig lite.

9. Vilken tvserie skulle du vilja leva livet i och varför?

Friends, de verkar ju vara ett härligt gäng. Dessutom skulle man vara lugn i och med att man slipper frukta alla förbaskade blodsugande vampyrer..

10. Vem ser du upp till (levande eller död) och varför?
Ser upp till otroligt många, så det är omöjligt att bara välja en.

11. Beskriv ditt drömland (gärna i varenda minsta detalj).
Mitt drömland - oj, vad svårt. Jag älskar att vi här i Sverige har ett eget språk som få behärskar, men att vi samtidigt är internationella och är bra på engelska. Något jag skulle vilja ha är mer specifika årstider dock; Japans vår, Spaniens sommar, Sveriges höst och Alpernas vinter. Jag älskar levande mat; alltså nyttig, god och färgglad. Svårt att säga exakt, men Asien sägs ju ha väldigt bra mat - så låter ju lockande. Så en blandning av allt det låter ju toppenbra - någon som vet om det landet existerar?


- Jag utmanar alla som vill. Tråkig som jag är så stuntar jag i att skriva 11 nya frågor, för jag är tveksam på om någon kommer svara på dem. Ni får helt enkelt svara på samma frågor som jag i så fall.

E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback